Munuaistoimintaa jäljellä 32.8%

Kuulumisia:
Arvio oli n.35%. Toivoin, että tarkka tulos olis ollut vähän parempi arviota, mutta nyt se oli vähän matalampi (32,8%) Eipä sille mitään voi!
Samalla tavoin jatketaan eteenpäin.
Sain uuden verenpainelääkkeen, ja verenpaineenhoito onkin sairauteni kulmakivi. Paineet on tasaantunut, aamuiset "krapulat" päänsäryt, väsymys, huono-olo on kutakuinkin poissa.

Kuva eiliseltä

Kortisonia menee 4mg /vrk. Mennyt nyt jonkun viikon. Välillä tuntuu pitäisikö annos nostaa 6mg  , mut tykkään näistä kaposista poskista enemmän. Silmäoireet on muutamasti meinannut lääkkeen laskun jälkeen palata... Olen kävellyt lenkin melkein joka päivä, laskun jälkeen on myös lonkissa , polvissa  ja selässä alkanut tuntua vihlasua lenkillä! Perhana! Mä niin tykkään liikkua.. No ehkä se on vain jotain rasitusvammaa ja luulotautia. Muistuu vaan mieleen parin vuoden takaiset nivelkivut. Sitten kumma juttu, silloin, kun käytin korkeita annoksia kortisonia ja nesteenpoistolääkettä pikkusormet ja nimettömät lukkiutui muutamiksi sekunneiksi aina välillä.. (kamala tunne) .. no se katosi, mitä vähemmän söin nesteenpostolääkettä (Zaroxolyn), lääke alensi myös verenpainetta. No nyt, tuo oire on palannut.. tai näin on käynyt kolme kertaa, yhdistän sen uuteen verenpainelääkkeeseen.. No joo pikkujuttuja, odotan mun lääkärin lomalta paluuta <3  :)

Oon harjoitellut sokeroimaan, lääkkeillä kun on edelleen karvoitusta lisäävät sivuvaikutukset.. Välillä täytyy saada otsa auki, hiukset kasvais kiinni muuten .. Valitettavasti 60% hiuksista on silti lähtenyt. toivottavasti ne kasvaa takaisin.


Oltiin WFC futislasten discon vahtivuorossa, mukava Disco :)


Saattaapi olla, jos kunto kestää, niin meen töihin Seinäjoen asuntomessuille. Messupäivät on todella rankkoja, kun seistään ja edustetaan koko ajan. Pakko se on yrittää, jos mahdollisuus tulee vain, eikä mutkia tule.
Pala meidän kotia


Mutta, ei tässä nyt oo ollut mitään suurempaa probleemaa onneksi. Kesä maistuu mansikalle ja välillä hampaissa narskuu rantahiekka.. Lapset ovat onnessaan, meiltä on kilometrin matka rantaan, joten voidaan käydä vaikka kahdesti rannalla. Lapset ei tarvi höykytystä ja puistoja. Meillä kesän tärkeimmät jutut on ranta , kaverit ja yhdessäolo.  ..Terveys..


 Oon mä tosiaan saanut kyllä elääkin, vaikka kaikkea pientä on. Yritän työntää murheet ja oireet sivuun.

Tässä muutama kuva elämästä
Tein kakun ystävän vauvakutsuille, youtubesta vain malli ja ekaa kertaa tein :)
Juhlissa oli niin nätisti kaikki, ihanaa oli olla mukana.
Sit mä innostuin ja jämistä piti tehdä kotiväelle kakku. Toinen sokerimassakakkuni ja ihan omasta päästä :D

 Kakkujen maku oli myös napakymppi maistajien mukaan :D

Kuopuksen kanssa paljon touhutaan, kun isommat menee jo omaa tahtiaan usein. onneksi on vielä yksi vähän pienempi.
en muista kuka lapsista hyppäs niin et kamera ei kerennyt mukaan .
Meillä on kaksi suplautaa, aivan mahtava laji. Kesän paras laji. Mies on vasta käynyt,itse en vielä ole uskaltanut lähteä suppaileen. Kyllä mä vielä meen. Ollaan myös vuokrattu lautoja Vaasalasille. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan laudan ja meren rentouttavaa yhdistelmää.


Toivottavasti nähdään messuilla Forte kivitalossa! Tai rannalla suppailemassa :D

Kesäterveisin, Tuula

Kommentit

Suositut tekstit