Samaan aikaan elämän parasta ja huonointa aikaa!


Juuri kun kaikki näytti menevän niin mallikkaasti on KREA -munuaisarvo lähtenyt salakavalasti nousuun. Mitähän siitä seuraa?

Parisen vuotta sitten kun sairastuin ajattelin, että maailma loppuu tähän. Elämä, työt, haaveet ja unelmat kuopattaisiin. Pikkuhiljaa olen saanut taas haaveista kiinni ja yksi toteutui aivan yllättäen työni puolesta. Riitti, että yksi työkaveri kertoi että "pidämme susta kyllä huolta jos jotain sattuu". Mulla oli ihan mielettömän hyvä työreissu Nizzaan. Pelkäsin ennen reissua, että verenpainetauti ottaa siipeensä lennosta tai saan muuten jonkun tulehduksen ja makaan sairaalassa paniikissa. Onneksi pelot eivät toteutuneet. Päinvastoin nautin joka hetkestä ja tuntui kuin olisin ollut täysin terve. Nyt pohditaankin jo kovaa keväälle ulkomaanmatkaa perheen kanssa <3 Tuntui hyvältä voittaa pelot!

Terveisiä NizzastaKrea on tosiaan noussut sen verran, että tulevana tiistaina multa otetaan uusi koepala(biopsia) munuaisesta. Koepalasta nähdään, kuinka suuri osa munuaiskeräsistä on arpeutunut. Arpeutuneita keräsiä on taas turha lääkkeillä hoitaa. Jos niitä on jokin tietty määrä enemmän kuin viimeksi, kannattaa lääkehoito lopettaa ja aloittaa dialyysin ja elinsiirron suunnittelu. Nuo sanat lääkärin suusta pysäytti taas hetkeksi. Olenhan mä miettinyt asiaa nyt jo kaksi vuotta. Silti mulla ei olisi nyt vielä aikaa aloittaa dialyysejä. Ei millään huvittaisi kesken ruuhkavuosien!! Haluisin vaan olla äiti kolmelle rakkaalle lapselleni ja käydä töissä.
No ensiviikolla tiedetään minkälainen uusi lääkitys aloitetaan tai lopetetaanko vain kortisoni ja annetaan taudin tehdä tehtävänsä omalla painollaan. Ensin siis biopsiaan ja sitten heti seuraavalla viikolla sappirakon poistoon.  IIKS! IIKS! AI!

Kuvia Nizzasta
Kävi miten kävi , tunnen monia nuoria, jotka yhdistävät perheen, työn ja dialyysin. Elävät suhteellisen normaalia elämää. Toivottavasti itsekin pystyn samaan joskus.

Elämän parasta aikaa juuri nyt, kolmen lapsen äitinä! Äidiksi tuleminen oli mun haave pienestä pitäen, voiko parempaa onnea saada. Siinä on kolme asiaa mitkä motivoi mua jaksamaan ja uskomaan huomiseen. Välillä usko horjuu, mutta onneksi silloin rakkaat ystävät, siskot ja vanhemmat tarttuu kiinni<3


Kaikesta huolimatta I LOVE MY LIFE!

-TuulaKommentit

Suositut tekstit